• EL TALLER
  DE LA MARTTA
  A LUZIO

 • FLORISTERIA
  AMB ENCANT
  A GAVÀ

UNA ÀMPLIA EXPOSICIÓ DE FLORS FRESQUES I UNA VARIETAT D’ARRANJAMENTS FLORALS QUE ELS CLIENTS PODRAN ADQUIRIR AL MOMENT O ENCARREGAR PER LES OCASIONS MÉS ESPECIALS.

 • TALLER BARCELÓ

  BARCELONA

  FERRAN AGULLÓ, 16
  (+34)932094123
  669000993

  COM ARRIBAR?

  Filla d’un floricultor i una florista, la Martta porta la professió a la sang. Gran apassionada del Disseny i amb el seu propi taller floral, aquesta jove florista elabora els seus rams amb flors de cultiu propi que aporten qualitat i durada a les seves creacions. Un estil únic i l’exclusivitat del producte han definit el negoci familiar.

  Ara es trasllada a Barcelona, al ambient càlid i elegant de LUZIO per aportar el seu estil únic amb una delicada frescor i naturalitat.

 • FLORS BARCELÓ

  GAVÀ

  SANT PERE, 17
  (+34)936620335

  COM ARRIBAR?

  Pilar porta més de 30 anys al capdavant del negoci familiar, una floristeria ubicada en un petit comerç dels de tota la vida, situada al casc antic de Gavà. És autodidacta i apassionada amb el que fa, les flors són la seva vida i la decoració la seva gran passió i així ho demostra a cadascuna de les seves creacions, inspirades en la natura.

  A cada projecte que realitza busca formes diferents, amb flors úniques, combinant les millors varietats dels camps de la família Barceló.